Om DK Bilservice ApS

Vi er klar til at tage imod dig og din bil

Har du fået en skade på din bil, som din forsikring går ind og dækker?

DK Bilservice ApS blev stiftet i 2016 af indehaver David Kjellmann, som er udlært automekaniker med speciale i Citroën.lever af tilfredse kunder! Hos os kan du være sikker på, at der anvendes originale reservedele, så du sikrer, at din bil stadig vil være omfattet af eventuelle fabriksgarantier. Faktisk er vi så sikre på kvaliteten af de reservedele, vi anvender, at vi giver dig 3 års garanti på dem..

Vi udfører reperationer på alle typer biler uanset alder og stand. Ring til os eller brug kontaktformularen i menupunktet “kontakt os” her på siden, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på reperation af din bil.

Skulle det i forbindelse med service af din bil vise sig at være brug for reperationer, kontakter vi dig altid først med en pris for reperationen inden den udføres.

Indehaver David Kjellmann er udlært automekaniker med speciale i Citroën og øvrige franske biler. Siden har han været ansat hos Audi Gladsaxe som teknikker, inden han

i januar 2016 grundlagde DK Bilservice ApS.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer


  Anmeldelser

  Facebook
  Super hyggelig ventetid, mens der kom sommerdæk på bilen. Mega venlige og imødekommende.

  ★★★★★

  Super service og en fair pris. Fedt der er lånebil med i min pris. 5 ud af 5 stjerner.
  Facebook ikon
  Frank Wiberg
  via Facebook

  ★★★★★

  Super hurtig og billig servicering og rigtig flink fyr der har stedet – absolut 5 stjerner
  Facebook ikon
  Ejner Johansen
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Alle tiders værksted

  Ringede til dem og fik en god samtale om bilens problemer. Fik en aftale og DK Bilservice lavede bilen til aftalt tid og pris. God og behagelig service. Kan klart anbefales.
  Google
  Peter Tybjerg
  via Google

  ★★★★★

  Top service

  Perfekt service, flinke på personale
  Google
  Tom Viggo Damgaard
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Virkelig god oplevelse hos David og co. Flink personale og rigtig god service. Jeg kan kun anbefale at anvende deres services. Jeg vender helt sikkert tilbage!
  Google
  Hieu Tran
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fikset A/C til UG

  Fik fikset min A/C i min Peugeot. Blev mødt af en flink fyr, som hurtigt gennemgik forløbet, og de ekstra udgifter som kunne være forbundet med at udbedre fejlen. Det tog ca. 30 minutter og nu virker kølingen igen. Et lille sted i Bagsværd, men service i top klasse.
  Caspar Nygaard Vain
  via Trustpilot

  Rigtig god service til en skarp pris

  Rigtig god service udført af kompetente mekanikere. Derudover er priserne de bedste i lokalområdet så jeg er meget tilfreds – Både med udførsel af arbejdet og prisen.
  Jonas
  via Trustpilot