Vi får ny adresse pr. 1/9-24. Vi flytter hen på Brudelysvej 14, 2880 Bagsværd

Dækskifte & hjulskifte på biler af alle mærker

Book nemt tid her på siden - vi er klar til at tage imod dig og din bil på vores værksted i Bas

Når sæsonerne skifter skal der bookes hjulskift.

Hos DK Bilservice kan vi hjælpe dig med dækskifte og hjulskifte i Bagsværd. Vi skifter både sommerdæk og vinterdæk, og har uheldet været ude, tilbyder vi også lapning af bildæk. Med vores hjælp går det nemt og hurtigt, når du skal have lavet hjulskift på din bil.

Ring til os, eller sving ind forbi vores værksted, hvis du gerne vil have en pris på dækskifte og nye dæk til bilen i Søborg eller omegn.

Kør sikkert i trafikken – vær ude i god tid med dækskifte

Det gælder om at få foretaget et hjulskifte i tide, så du kan færdes sikkert i trafikken. Både for din egen skyld, men også af hensyn til dine medpassagerer og de andre trafikanter, du møder på din vej.

Inden vinteren for alvor sætter ind, kan der være glatte veje om morgenen og ud på de sene aftentimer. Og her kan der ske mange færdselsuheld. Sørg derfor for at være ude i god tid, når du skal have monteret dækskift af vinterdæk på din bil.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor

24 timer


  Anmeldelser

  Facebook
  Super hyggelig ventetid, mens der kom sommerdæk på bilen. Mega venlige og imødekommende.

  ★★★★★

  Super service og en fair pris. Fedt der er lånebil med i min pris. 5 ud af 5 stjerner.
  Facebook ikon
  Frank Wiberg
  via Facebook

  ★★★★★

  Super hurtig og billig servicering og rigtig flink fyr der har stedet – absolut 5 stjerner
  Facebook ikon
  Ejner Johansen
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Alle tiders værksted

  Ringede til dem og fik en god samtale om bilens problemer. Fik en aftale og DK Bilservice lavede bilen til aftalt tid og pris. God og behagelig service. Kan klart anbefales.
  Google
  Peter Tybjerg
  via Google

  ★★★★★

  Top service

  Perfekt service, flinke på personale
  Google
  Tom Viggo Damgaard
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Virkelig god oplevelse hos David og co. Flink personale og rigtig god service. Jeg kan kun anbefale at anvende deres services. Jeg vender helt sikkert tilbage!
  Google
  Hieu Tran
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fikset A/C til UG

  Fik fikset min A/C i min Peugeot. Blev mødt af en flink fyr, som hurtigt gennemgik forløbet, og de ekstra udgifter som kunne være forbundet med at udbedre fejlen. Det tog ca. 30 minutter og nu virker kølingen igen. Et lille sted i Bagsværd, men service i top klasse.
  Caspar Nygaard Vain
  via Trustpilot

  Rigtig god service til en skarp pris

  Rigtig god service udført af kompetente mekanikere. Derudover er priserne de bedste i lokalområdet så jeg er meget tilfreds – Både med udførsel af arbejdet og prisen.
  Jonas
  via Trustpilot

  Hvornår skal man skifte dæk?

  Når det skifter mellem vinter og sommersæson skal du få lavet hjulskift.

  Det er vigtigt at få skiftet til sommerdæk og dækskift til vinterdæk grundet vejrforholdene påvirker dækkets egenskab, som kan medføre, at du mister herredømmet over køretøjet.

  Men hvad med helårsdæk, og hvad er forskellen? Helårsdæk er en kombination af sommer og vinterdæk, og er grundlæggende fungerende som et vinterdæk. Sommerdækket er kendetegnet ved hårdere dæk og mindre riller end vinterdæk. Sommerdæk bruger mindre kraft end vinterdæk, og dermed mindre benzin. Ved helårsdæk får du en blanding af sommer og vinterdæk. Du kan med fordel kontakte os, og høre mere om, hvilken hjulskift løsning der er bedst for dig.

  Hvor gamle må dæk være? Og hvor meget dækmønster er der på nye dæk? Det anbefales også hjulskift med nye dæk til bilen, hvis at dine nuværende dæk er mere end 5 år gamle. I tilfælde af nye sommerdæk, skal der her sikres, at dækmønstret overholder lovkravet om 1,6 mm. Det anbefales dog også at få skiftet dæk når der er 3 mm. dækmønster tilbage på dine sommerdæk. Jo mere slid der er på dit dækmønster, jo større risiko er der for at miste herredømmet over bilen. Få lavet dækmønster, og få de bedste nye dæk til bilen hos os, og undgå potentielle fatale konsekvenser.

  Priser på hjulskift i Bagsværd, der er til at betale sig fra

  Vores priser på dækskifte er konkurrencedygtige og lave, så du ikke skal betale i dyre domme for at få skiftet til vinterdæk eller sommerdæk. Vil du gerne have en pris på hjulskifte i Bagsværd, kan du se det direkte via vores bookingsystem.

  Vi kan også hjælpe dig hvis du ønsker et hjulskift i Herlev eller omegn.

  Vil du have et uforpligtende tilbud?

  Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, hvis du gerne vil bestille en tid til din bil, eller hvis du ønsker en pris på hjulskift. Vi tilbyder den bedste bilservice, og er klar til at hjælpe dig med hjulskift i Bagsværd. Er du i tvivl om hvornår man skal skifte dæk, hvor gamle dæk må være, hvor meget dækmønster der er på nye dæk, hvilken slags dæk du skal have – eller noget helt andet? Så står vi klar til at hjælpe.

  Du kan også slå to fluer med et smæk og få tjekket dine bremser i samme omgang. Så kommer du sikkert videre.

  Vi er nemme at fange på telefon 40 44 42 47, og ellers kan du også skrive til os på kontakt@dkbilservice.dk.

  Spar 10% når du bestiller via bookingsystem

  DU sparer 10% på service af din bil hvis du bestiller via vores bookingsystem

  Har du husket airconditionsservice

  DU sparer 10% på service af din bil hvis du bestiller via vores bookingsystem